ROOM FOR FILM

CASTING

Meld je nu aan voor de casting van de nieuwe korte film MARLON BRANDO van Vincent Tilanus !! //

GEZOCHT!

Jongeren tussen de 16 & 23 jaar voor de hoofdrollen in de korte film:

 
4.JPG
 
 


De film

MARLON BRANDO
(ca. 20 minuten) vertelt het verhaal van beste vrienden CAS (17) en NAOMI (17), beiden openlijk gay. In de laatste weken voor hun eindexamens slijten ze hun dagen met dromen, ravotten en onderzoeken. Ze ervaren ultieme veiligheid bij elkaar, maar wanneer hun toekomstplannen hen uit elkaar lijkt te drijven, komt hun relatie op losse schroeven te staan.

Wie zoeken we?
Voor zowel de hoofdrollen van Cas en Naomi als diverse bijrollen zijn we op zoek naar jongens en meiden tussen de 16 en 23 jaar oud. Acteerervaring geen vereiste!

Planning
We gaan de film opnemen in de herfstvakantie (regio zuid), tussen 12 en 20 oktober 2019 in Nijmegen en omgeving. Het is dus belangrijk dat je beschikbaar bent deze week voor opnames als je je opgeeft voor de casting. De film zal naar verwachting in het voorjaar van 2020 in première gaan en daarna vertoond worden op verschillende filmfestivals in binnen- en buitenland.

Wie zijn wij?
MARLON BRANDO
is een persoonlijke film die is geschreven en wordt geregisseerd door Vincent Tilanus. Vincent studeerde in 2018 af aan de Nederlandse Filmacademie met de bijzondere film Bladgoud. Lees meer over Vincent op www.vincenttilanus.com.
MARLON BRANDO wordt geproduceerd door Room for Film.

Bekijk hier onze eerdere films: 

6 2 kopie.jpg

Is deze rol je op het lijf geschreven? Ken je iemand?

Meld je dan aan via onderstaand formulier. Stuur daarnaast een filmpje waarin je jezelf voorstelt en vertelt waarom het jou leuk lijkt om in deze film te spelen. Daarbij horen we ook graag over je hobby’s, of je al acteerervaring hebt en hoe je onze oproep bent tegengekomen. Verstuur dit filmpje uiterlijk 22 september naar casting@roomforfilm.com en wie weet speel jij straks de hoofdrol in MARLON BRANDO!

 
 

 
 
Naam *
Naam
Je kunt je alleen aanmelden als je tussen de 16 en 23 jaar oud bent.